Lady Gaga és Jennifer Lopez énekelnek majd Joe Biden beiktatásán

Január 20-án Lady Gaga énekli majd az amerikai himnuszt Joe Biden elnöki beiktatásán, de nem ő lesz az egyetlen nagy név, fellép még Jennifer Lopez is, illetve verset fog felolvasni Amanda Gorman aktivista költő, a fellépő celebek lisáján pedig ott van még Jon Bon Jovi, Justin Timberlake, Demi Lovato és Ant Clemons.

Lady Gaga a választási kampány alatt is Bident támogatta, így fellépése egyáltalán nem meglepő, illetve rutinja is van már a himnuszéneklésben, a 2016-os Super Bowl-on is ő énekelt:

(The Hollywood Reporter)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.