link Forrás

Fel kell szedni a betont, fel kell szedni az aszfaltot

balaton
2022 január 27., 18:21
comments 11
  • Agybaj, ami a Balatonnál történik.
  • A környéket „megfejleszteni” vágyó beruházók környezetpusztító beruházások sorát indították el, ehhez a kormány teljes morális és anyagi támogatást nyújt. Utóbbit természetesen közpénzből.
  • Letarolják a partot Csopakon, Akarattyán és Badacsonyörsön is, az indok: a turizmus előmozdítása.
  • A badacsonyörsi fairtás nem a legsúlyosabb dolog azok közül, amik mostanában arrafelé történnek, de megmutatja, mi a probléma a part menti építkezésekkel ökológiai szempontból. És megmutatja azt is, milyen súlytalan a településvezetés szerepe ezekben.
  • Tihanyban, Akaliban, Akarattyán, Badacsonyban, tulajdonképpen szinte az összes balatoni településen garázdálkodik az ingatlanmaffia.
  • Arról, hogy ennek hosszú távon milyen következményei lehetnek, két olyan szakértőt kérdeztünk, akik nem a szabadstrandok, hanem a Balaton, a környezet, a Föld jövője miatt aggódnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.