Orbán új Európáról álmodik, Rogán pusztító kampányra készül

POLITIKA
2022 október 04., 07:46
comments 62
  • Putyin háborúja nyomában olyan válság közelít, amihez foghatót ez a rendszer még nem élt át.
  • Orbán Viktor magabiztosságot sugároz sajátjai körében, és egy új Európa víziójával szédíti embereit.
  • Vakon követik a miniszterelnököt kormánya tagjai az oroszbarát külpolitika útján.
  • Nagy horderejű kampányt indítanak a szankciók ellen, de hogy ki lesz a háborúpárti főgonosz, azt az utolsó pillanatokban döntik el.

Nehéz időszak előtt áll 2022 őszén a magyar kormány: mint Európa több országában, Magyarországon is súlyos megélhetési válság közelít, az életszínvonal drasztikus visszaesése elkerülhetetlennek tűnik, az infláció elszabadult, és a következő hónapokban tömegek szembesülhetnek azzal, hogy nem tudják kifizetni a megemelkedett energiaszámlákat. Miközben a tizenkét éve kormányzó Fidesz épp azzal kampányolt tavasszal, hogy megkíméli a lakosságot ezektől a költségektől.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.