Orbán új Európáról álmodik, Rogán pusztító kampányra készül

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 október 04., 07:46
comments 67
  • Putyin háborúja nyomában olyan válság közelít, amihez foghatót ez a rendszer még nem élt át.
  • Orbán Viktor magabiztosságot sugároz sajátjai körében, és egy új Európa víziójával szédíti embereit.
  • Vakon követik a miniszterelnököt kormánya tagjai az oroszbarát külpolitika útján.
  • Nagy horderejű kampányt indítanak a szankciók ellen, de hogy ki lesz a háborúpárti főgonosz, azt az utolsó pillanatokban döntik el.

Nehéz időszak előtt áll 2022 őszén a magyar kormány: mint Európa több országában, Magyarországon is súlyos megélhetési válság közelít, az életszínvonal drasztikus visszaesése elkerülhetetlennek tűnik, az infláció elszabadult, és a következő hónapokban tömegek szembesülhetnek azzal, hogy nem tudják kifizetni a megemelkedett energiaszámlákat. Miközben a tizenkét éve kormányzó Fidesz épp azzal kampányolt tavasszal, hogy megkíméli a lakosságot ezektől a költségektől.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt