Kedd van, mától mindenkinek elérhető a Borízű #91: Metal Lady visszatér, a tüntető diákok elmennek, marad a társadalmi katasztrófa

podcast
2022 október 11., 07:38
comments 5

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.


Vasárnaponként (majd keddenként!) újra és újra hatalmas sikert arató, teljes mellszélességgel felvállalt műsorunk jön, lát és győz: old school előadásmódunkkal őrületes podcastot varázsolunk az önök fejhallgatójába, érdemi mondanivalónk segítségével pedig bízvást bearanyozzuk a miegymást.

„Erre jön egy bögyös álomcsaj, egy minden vitán felül álló csúcsbombázó, az egyik legismertebb hazai szexszimbólum, akit tényleg az egész ország ismer, akinek posztereire és kártyanaptárjaira fantáziál a komplett magyar férfilakosság, majd a maga határozott módján bejelenti, hogy ő is szereti a metal zenét, ő is metalos rocker. Ergo: mindenkinek kuss, vagyunk és maradunk is.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.