Kedd van, mától mindenkinek elérhető a Borízű #91: Metal Lady visszatér, a tüntető diákok elmennek, marad a társadalmi katasztrófa

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.


Vasárnaponként (majd keddenként!) újra és újra hatalmas sikert arató, teljes mellszélességgel felvállalt műsorunk jön, lát és győz: old school előadásmódunkkal őrületes podcastot varázsolunk az önök fejhallgatójába, érdemi mondanivalónk segítségével pedig bízvást bearanyozzuk a miegymást.

„Erre jön egy bögyös álomcsaj, egy minden vitán felül álló csúcsbombázó, az egyik legismertebb hazai szexszimbólum, akit tényleg az egész ország ismer, akinek posztereire és kártyanaptárjaira fantáziál a komplett magyar férfilakosság, majd a maga határozott módján bejelenti, hogy ő is szereti a metal zenét, ő is metalos rocker. Ergo: mindenkinek kuss, vagyunk és maradunk is.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt