Olajad van? Gázod? Oroszokat nem bírod? Akkor most mindent szabad

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
október 6., 4:06
comments 20

2022 őszén, az egykori Szovjetunió peremvidékén úgy lehet elkövetni tömeggyilkosságokat, hogy a nemzetközi közvélemény fel sem kapja a fejét. Nem Ukrajnáról és a megszálló orosz csapatok kegyetlenkedéseiről van szó, hiszen azokra most tényleg odafigyel az egész világ. Hanem arról az október első napjaiban felbukkant videóról, amin azeri katonák végzik ki örmény hadifoglyaikat.

A borzalmas felvétel szakértők szerint valószínűleg idén szeptember 13-14-én készült, amikor a két ország közötti alacsony intenzitású háború legújabb felvonásaként azeri csapatok törtek be örmény területre. A kivégzések magukban is kellően borzalmasak, de még aggasztóbb, hogy tökéletesen illeszkednek az Ukrajna elleni orosz invázió hatására kialakulófélben lévő új világrendbe: aki Putyin ellen van, vagy legalábbis nem áll mellé, annak a nyugati hatalmak szinte minden egyebet hajlandóak elnézni. Különösen, ha a csúnya dolgokat elkövető országnak tetemes nyersanyagkészletei is vannak.

Vásárolj előfizetést most féláron!

Akár 1000 forint alatt csatlakozhatsz, és olvashatod valamennyi cikkünket.

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt