Miféle emberek ezek?

vélemény
2023 január 13., 19:21
comments 167

„Akinek van gyermeke, az azért azt mondja, hogy miféle emberek ezek? Lehet, hogy van egy vita Magyarország meg Brüsszel között, meg nem értünk egyet. Micsoda ember az, aki bosszút áll más ember gyerekén vagy a fiatal nemzedéken? Micsoda dolog ez? Hát, ilyen emberek vannak Brüsszelben. Képzelje ezt el! Egy politikai vitát úgy akarnak lerendezni, hogy bosszút állnak a magyar fiatalokon. Hát persze, hogy nem fogjuk hagyni.”

link Forrás

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli interjújában felháborodásának adott hangot amiatt, hogy az Európai Bizottság felfüggeszti az Erasmus programot az alapítványokba kiszervezett magyar egyetemeken. Arról, hogy ez kinek a hibája, és hogy tudta-e előre a kormány, hogy ez lesz a következménye, ha az egyetemek kuratóriumaiból nem hívják vissza párttitkárként odaültetett politikusaikat, Magyari Péter már írt a 444-en. Ezt most tegyük félre, és beszéljünk arról, hogy

„micsoda dolog ez?”

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.