Meghalt valaki egy sajóbábonyi üzemben

baleset
2023 január 27., 16:11
comments 8

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult eljárás, miután csütörtökön munkavégzés közben meghalt egy sajóbábonyi üzem dolgozója.

A rendőrség nem osztott meg további részleteket, de a Borsod Online cikke szerint egy 39 éves férfiról van szó, aki „vélhetően olyan anyagot lélegzett be, amit nem lett volna szabad”.

Azt írják, ugyanebben az üzemben tavaly januárban is halálos baleset történt, akkor a munkavédelmi hatóság is vizsgálódott. Valószínűleg ez most is így lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.