Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Javallatokra való alkalmazásunk a régóta fennálló használaton alapul.
Ahogy az már a címéből egyértelmű volt, megszületett az egyetemes film- és művészettörténet egyik csúcsműve. 10/10, jöhet a Speedborz.
Már akkor is botrányt keltett, amikor bemutatták.
Mostantól mindenki számára elérhető podcastunk. Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus elmagyarázza, mit művel az alkohol a belekben, és miért jó koplalni.
A borsodi Sajó-völgyben régóta fulladoznak és köhögnek az emberek, amikor jön a fagy. Sokan csak szeméttel tudnak befűteni, a környékbeli bányák ontják az olcsó szenet a kazánokba, és sokszor még az önkormányzatok is csak szenet tudnak osztani a rászorulóknak, tűzifa helyett.
Svéd Tamás, az orvosi kamara titkára szerint akár megerősödve is kijöhetnek ebből. Miben más az orvosok helyzete a tanárokéhoz képest, és mi lesz, ha indul a lejárató kampány?
A társadalom átalakulásával az izraeliek jó része már három osztályú társadalomban gondolkozik, ahol az arabok javának semmilyen jogai sincsenek. Netanjahu pedig egy igazságügyi reformmal igyekszik elébe vágni az ellene indult eljárásoknak. Így már az izraeli demokrácia is veszélybe került.
Évekig az volt a közmegegyezés, hogy a kisebbségek a Demokratákra szavaznak, és ezért övék a jövő. 2020-ban ez megdőlt, Trumpék a konzervatív, a szocializmustól rettegő latinókat különösen hatékonyan tudták megszólítani.
Egyre több híroldalon szűnik meg a kommentelési lehetőség, mások pedig kezdik beismerni, hogy nincs az a moderátorsereg, amely képes lenne kordában tartani az indulatokat. Már komoly tanulmányok is bizonyítják, hogy a névtelen beszólogatás senkinek sem jó. Na de mit gondol erről a 444?
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.