A kéthetente jelentkező adásokban vendégeink társaságában beszélünk majd át regényeket, műfajokat vagy teljes életműveket, közben várhatóan sokfelé elkalandozva. Az első részben azonban még vendégek nélkül beszélgettünk arról, hogy életünk egyes korszakaiban mik voltak a meghatározó könyvek számunkra. Meg úgy általában olvasási szokásokról, újraolvasásokról és írókkal szembeni ambivalens érzésekről.
A beszélgetés során ezekről a könyvekről esett a legtöbb szó:
És még:
A műsor meghallgatható a 444 Spotify és Apple Podcast-csatornáján is.
A következő rész két hét múlva érkezik, ekkor már vendéggel, addig is, további könyves tartalmakért ajánljuk Anna Instagramját és Bence Nemrosszkönyvek Instgramját, ahonnan a podcast nevét is kölcsönöztük.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.