A Katalin, akit senki sem hagy békén

Média
március 21., 19:16

Úgy uralni a médiát, mint a brit királyi család, talán csak a fejlődő országokban zajló háborúk és járványok képesek. Nincs sportoló, színész, politikus vagy ügy, ami ugyanannyira érdekelné nyolcmilliárd ember nagy részét, mint Diana hercegné halálának körülményei, az anyját halottlátóval megidéző Harry herceg vagy III. Károly és Kamilla tampon-gate-je.

Vagy ahogy az élő adásban lerészegedéseiről ismert amerikai tévés, Andy Cohen fogalmazott a „Watch What Happens Live” című műsorban: az, hogy

„Mi a fasz van Kate Middletonnal”?Amikor a világ egyik legtöbbet fényképezett nője, Katalin walesi hercegné, Vilmos herceg felesége, civil nevén Kate Middleton karácsony után eltűnt a nyilvánosság elől - és eddig csak olyan hivatalos fotókkal tért vissza, amikről utólag kiderült, hogy nem akkor, nem ott és nem úgy készültek, tehát utólag manipulálták őket -, az a szokásosnál is jobban megihlette az internetet, a klasszikus pletykák szárnyra kapásától az egészen vad, akár Katalin halálát latolgató összeesküvés-elméletekig. És a mémgyárig. A Tiktok tele van olyan emberekkel, akik szerint a róla készült fotókon már jó ideje nem a hercegné, hanem a hivatalos hasonmása szerepel, míg mások szerint Katalin azért nem mutatkozhat nyilvánosan, mert katétere van.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.