Borízű hang #187: Spicc és koncepció nélkül [rövid verzió]

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

Kedves hallghatók! Előzetesen szólnánk néhány szót műsorunk koncepciójáról.

  • 01:10 Halló Zadar! Balatoni anzix. A széplaki újságíróüdülő. Őssejtekkel az idős spiccekért. Aperol spicc.
  • 07:13 A Badacsony teteje. Régen ám nem ilyen nyarak voltak!
  • 11:02 Szigligeti Ede és Kisfaludy Sándor, a női nem valaha élt legnagyobb tisztelője.
  • 15:37 Séta Terikével. Szerelmük gyümölcse Gyopári Anikóval. Medina Mária meghódítása. Az epedő hercegnő és a még virágzó asszony. Szép nimfák a szőlőskertben. A szóbeszéd szerint szép házasélet.
  • 22:20 Small plate lángos. Small plate restaurant starter pack. Néhány szó a koncepciónkról. Podcastok koncepcióval és anélkül.
  • 26:32 Gyónás Dr. Schwábnál. Jó túró Kéthelyen. Pap Wines.
  • 31:57 Gay Hussar. Vasüzlet. Halízű padlizsán. Biang biang mian.
  • 36:09 A baj a kastélyokkal. Kastélyprivatizáció. A kamalduli remeteség. Nem, kastélyszálló sem kell. Szidónia Kastélyszálló.
  • 41:44 Nem, múzeum sem kell. Károlyiék kastélya Fehérvárcsurgón.. Lázár János homélyos tervei.
  • 46:12 A geszti Tisza-kastély reménytelensége. A Válaszonline cikke a vállalati kastélyokról.
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #249 [H]: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Van-e egyáltalán olyan, hogy kínai konyha?

Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.

444.hu
podcast

Borízű hang # 248: Levillog a Két Mackó [H]

Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Ami a nagy vállalati vagyonok hatékony működtetéséhez elengedhetetlen: mi az a kontrolling és kinek kell egyáltalán?

A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom

Nem csak talpon maradni, de fejlődni is: kinek és mire jó a kontrolling?

Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.

Diószegi-Horváth Nóra
támogatott tartalom