Személyre szabott podcastmegoldásunk a fizikális és mentális vitalitás új szintjét biztosítja hallgatóink számára.
A továbbiakban a drága, kedves kis előfizetők már kattingathatnak is műsorra, persze csak a Közösség és a Belső kör csomagok tulajdonosai. A rövidített, ingyenes változat keddtől. Legyenek szívesek előfizetni, hogy az újságírásnak lehessen hatása!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Bekapcsolódnánk, illő tisztelettel az agyhalott valóságsóba. Női napszemüvegünk van, kurvaanyázni mi is tudunk. De azzal speciel együtt tudunk élni, ha Magyar utál, Orbán utál és Gyurcsány is utál. Sőt.
Javier Milei soha nem fésülködik, gyűlöli a kommunista pápát, a saját képével díszített amerikai dollárokat dobál a rajongói közé. Ő az argentin elnökválasztás esélyese.
A kollégák határozott fenyegetésére megtekintettem Mike Tyson és Jake Paul ökölvívó mérkőzését. Szerintem értem a szórakoztatóipar lényegét, meg a sztárbunyót, de ezen a formátumon volna még mit fejleszteni.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.