Médiatörténeti mérföldköveket, vörös vonalakat és számtalan Rubikont sorozatosan átlépő műsorunk ezúttal mérföldkőátlépési mérföldkövet lép át.
Az alábbiakban a Belső kör és a Közösség előfizetői csomagok tulajdonosai találják a friss adást! Az ingyenes, némileg rövidített változat egy nap múlva.
Tessék előfizetni! Akkor nemcsak hosszabb Borízűt hallgathatsz előbb, de a független sajtót is életben tartod.
Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Urbán Flórián májfájdító könyvet írt az életéről. Menyecskék, borocskák, söröcskék. Ő volt az, akit egy kocsmából hívtak be a válogatottba, a Fidesz pedig NBI-es kispadot ígért neki, ha nem lesz jobbikos jelölt.
A Tiborcz–Orbán család mostanában minden választás előtt költözik, most a világ legliberálisabb városa lehet a célpont. Még az is lehet, hogy az unokából „felelősségteljes világpolgárt” próbálnak nevelni.
Defekt okozta José Antonio Reyes halálát.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.