Tényleg van keresztényüldözés Magyarországon – 10 brutális videó az áldozatokról

vallás
2017 október 15., 07:09
comments 283
  • A kormány néhány hónapja még csak arról beszélt, hogy a keresztényüldözés már elérte Romániát.
  • Orbán Viktor miniszterelnök viszont a héten arról beszélt, hogy Európában szellemi természetű, kifinomult és rafinált módszerekkel dolgozó, igazságtalan, diszkriminatív, néha fájdalmas (de azért elviselhető) keresztényüldözés folyik.
  • Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is azt mondta, hogy a keresztényüldözés nem valami világvégi, bennünket csak a menekülők miatt érintő jelenség, hanem itt kopogtat az ajtónkon, és az EU-ban a keresztényüldözés „lightos”, de nem veszélytelen formája zajlik.
  • Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke pedig már azt mondta, hogy Magyarországon is durván jelen van a keresztényellenesség: „A keresztényellenesség durva megnyilvánulásai ezek, s nem egy távoli országban, hanem itt, ma, nálunk, a XXI. század Magyarországán is megtörténik a demokrácia és a véleményszabadság égisze alatt.”
  • És ha mindez nem lenne elég, ott van a sátáni Soros-terv.

Elsőre furcsának tűnhet, hogy az Európai Unióban ilyesmi megtörténhet, vagy hogy úgy folyik ilyesmi Magyarországon, hogy nem látjuk a híradóban. Ám áldozathibáztatás lenne, ha azonnal kinevetnénk a nyilatkozókat.Ugyanis az a helyzet, hogy a képviselőknek igazuk van: tényleg keresztényüldözés zajlik Magyarországon. Körülbelül 2010-ben indult a keresztények kipécézése, és az offenzíva idővel egyre erőteljesebbé vált, a támadók már a legmagasabb méltóságokat is célba veszik. Ráadásul mindez az ország legeslegközepén, az Országházban is tetten érhető. A rengeteg keresztények elleni támadás közül kiválogattuk a 10 legsúlyosabbat:

1. Harrach Péter kereszténydemokrata képviselőt telefonálás közben zaklatták

link Forrás

2. Vejkey Imre KDNP-s képviselőt a Képviselői Irodaházban támadták le

link Forrás

3. Nem hagyták békén Rubovszky Györgyöt (KDNP) sem

link Forrás

4. A kereszténydemokrata Nagy Kálmán szótlanul tűrte az agressziót

link Forrás

5. A KDNP-s Latorcai János alig tudott egérutat nyerni, amikor egy ellenzéki politikus kérdezte fel

link Forrás

6. Hoffmann Rózsa szerencséjére ott volt az ajtó, így az utolsó pillanatban megmenekülhetett

link Forrás

7. Bocsánatkérés helyett – akár a sebzett vadat, úgy – űzték Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkárt

link Forrás

8. Békéért esedezett Balog Zoltán lelkész-miniszter

link Forrás

9. A Kereszténydemokrata Néppárt vezetőjét is csak a hite tartotta erősen, amikor kapott egy kérdést

link Forrás

10. Az üldözöttek között is a legüldözöttebb: a keresztény Európa atyaúristene, Orbán Viktor is kénytelen volt menteni az irháját

link Forrás

„ Atyám! bocsásd meg nékik; mert nem tudják mit cselekesznek.” (Lukács evangyélioma 23,34)

A megrázó videókat sorrendben a 444, a hvg.hu, az Index, a hvg.hu, a 444,  a hvg.hu,  a hvg.hu, az RTL Híradó, a hvg.hu és a 444 készítette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.