Tényleg van keresztényüldözés Magyarországon – 10 brutális videó az áldozatokról

2017 október 15., vasárnap 7:09
284
  • A kormány néhány hónapja még csak arról beszélt, hogy a keresztényüldözés már elérte Romániát.
  • Orbán Viktor miniszterelnök viszont a héten arról beszélt, hogy Európában szellemi természetű, kifinomult és rafinált módszerekkel dolgozó, igazságtalan, diszkriminatív, néha fájdalmas (de azért elviselhető) keresztényüldözés folyik.
  • Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is azt mondta, hogy a keresztényüldözés nem valami világvégi, bennünket csak a menekülők miatt érintő jelenség, hanem itt kopogtat az ajtónkon, és az EU-ban a keresztényüldözés „lightos”, de nem veszélytelen formája zajlik.
  • Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke pedig már azt mondta, hogy Magyarországon is durván jelen van a keresztényellenesség: „A keresztényellenesség durva megnyilvánulásai ezek, s nem egy távoli országban, hanem itt, ma, nálunk, a XXI. század Magyarországán is megtörténik a demokrácia és a véleményszabadság égisze alatt.”
  • És ha mindez nem lenne elég, ott van a sátáni Soros-terv.

Elsőre furcsának tűnhet, hogy az Európai Unióban ilyesmi megtörténhet, vagy hogy úgy folyik ilyesmi Magyarországon, hogy nem látjuk a híradóban. Ám áldozathibáztatás lenne, ha azonnal kinevetnénk a nyilatkozókat.Ugyanis az a helyzet, hogy a képviselőknek igazuk van: tényleg keresztényüldözés zajlik Magyarországon. Körülbelül 2010-ben indult a keresztények kipécézése, és az offenzíva idővel egyre erőteljesebbé vált, a támadók már a legmagasabb méltóságokat is célba veszik. Ráadásul mindez az ország legeslegközepén, az Országházban is tetten érhető. A rengeteg keresztények elleni támadás közül kiválogattuk a 10 legsúlyosabbat:

1. Harrach Péter kereszténydemokrata képviselőt telefonálás közben zaklatták

2. Vejkey Imre KDNP-s képviselőt a Képviselői Irodaházban támadták le

3. Nem hagyták békén Rubovszky Györgyöt (KDNP) sem

4. A kereszténydemokrata Nagy Kálmán szótlanul tűrte az agressziót

5. A KDNP-s Latorcai János alig tudott egérutat nyerni, amikor egy ellenzéki politikus kérdezte fel

6. Hoffmann Rózsa szerencséjére ott volt az ajtó, így az utolsó pillanatban megmenekülhetett

7. Bocsánatkérés helyett – akár a sebzett vadat, úgy – űzték Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkárt

8. Békéért esedezett Balog Zoltán lelkész-miniszter

9. A Kereszténydemokrata Néppárt vezetőjét is csak a hite tartotta erősen, amikor kapott egy kérdést

10. Az üldözöttek között is a legüldözöttebb: a keresztény Európa atyaúristene, Orbán Viktor is kénytelen volt menteni az irháját

„ Atyám! bocsásd meg nékik; mert nem tudják mit cselekesznek.” (Lukács evangyélioma 23,34)

A megrázó videókat sorrendben a 444, a hvg.hu, az Index, a hvg.hu, a 444,  a hvg.hu,  a hvg.hu, az RTL Híradó, a hvg.hu és a 444 készítette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt