Zászlósfarkú kolobusz és pápaszemes pingvin született Debrecenben

Mától december 30-ig tart a Debreceni Állatkert és Vidámparkban az Állatok Karácsonya nevű évzáró program, amikor is féláron lehet látogatni a műintézményt, illetve lesz kisvasút és kulisszák mögé való belesés is is foganatosításra kerül.

Na de a lényeg, hogy ebből az alkalomból hírül adta az Állatkert, hogy zászlósfarkú kolobusz és pápaszemes pingvin is született náluk.

„Az Európai Fajmentő Programban szereplő jövevények egészségesek és remek étvágyúak. Az egyelőre anyjuk féltő gondozását élvező kicsik nemét még nem tudni, viszont már a nagyközönség számára is láthatóak.”

Íme, zászlósfarkúék:

Fotó: Debreceni Állatkert és Vidámpark

És a kis pápaszemes:

Fotó: Debreceni Állatkert és Vidámpark

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.