Rózsaszín tütüben, majommal a farkán, cipőben táncolt a jégen egy meztelen férfi Phjongcshangban

téli olimpia
2018 február 23., 20:53

Az phjongcshangi olimpián, az 1000 méteres gyorskorcsolya eredményhirdetése után egy férfi átmászott a kordonon, begyalogolt a jégre, és addig vetkőzött, amíg csak egy pár cipő, egy rózsaszín balettszoknya és egy majomfejes tanga nem maradt rajta, miközben a hasára az volt felírva, hogy Peace+Love.

photo_camera Fotó: Mladen Antonov / AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP

Elesett, majd feltápászkodott, és bemutatott pár óvatos tánclépést, mielőtt kisasszézott a képből. A neve egyébként Mark Roberts, és hivatásszerűen szaladgál be a világ sportpályáira, „Streak! The Man Who Can't Keep His Clothes On” címmel dokumentumfilmet is készítettek róla . 2003-ban a barcelonai vizes vb-n, 2001-ben a SuperBowlon futott be. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.