Rózsaszín tütüben, majommal a farkán, cipőben táncolt a jégen egy meztelen férfi Phjongcshangban

téli olimpia
2018 február 23., 20:53
comments 84

Az phjongcshangi olimpián, az 1000 méteres gyorskorcsolya eredményhirdetése után egy férfi átmászott a kordonon, begyalogolt a jégre, és addig vetkőzött, amíg csak egy pár cipő, egy rózsaszín balettszoknya és egy majomfejes tanga nem maradt rajta, miközben a hasára az volt felírva, hogy Peace+Love.

photo_camera Fotó: Mladen Antonov / AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP

Elesett, majd feltápászkodott, és bemutatott pár óvatos tánclépést, mielőtt kisasszézott a képből. A neve egyébként Mark Roberts, és hivatásszerűen szaladgál be a világ sportpályáira, „Streak! The Man Who Can't Keep His Clothes On” címmel dokumentumfilmet is készítettek róla . 2003-ban a barcelonai vizes vb-n, 2001-ben a SuperBowlon futott be. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt