Rózsaszín tütüben, majommal a farkán, cipőben táncolt a jégen egy meztelen férfi Phjongcshangban

Az phjongcshangi olimpián, az 1000 méteres gyorskorcsolya eredményhirdetése után egy férfi átmászott a kordonon, begyalogolt a jégre, és addig vetkőzött, amíg csak egy pár cipő, egy rózsaszín balettszoknya és egy majomfejes tanga nem maradt rajta, miközben a hasára az volt felírva, hogy Peace+Love.

Fotó: Mladen Antonov / AFP
Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP
Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
Fotó: ROBERTO SCHMIDT/AFP

Elesett, majd feltápászkodott, és bemutatott pár óvatos tánclépést, mielőtt kisasszézott a képből. A neve egyébként Mark Roberts, és hivatásszerűen szaladgál be a világ sportpályáira, „Streak! The Man Who Can't Keep His Clothes On” címmel dokumentumfilmet is készítettek róla . 2003-ban a barcelonai vizes vb-n, 2001-ben a SuperBowlon futott be. (via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.