Gőgös Zoltán is kiszáll a politikából

POLITIKA
2018 április 09., 19:30

Az ATV-n jelentette be az MSZP politikusa, Gőgös Zoltán, hogy nem veszi át a mandátumát, és abbahagyja a politizálását. Elmondta azt is, hogy alapítóként nem lép ki az MSZP-ből, és valamilyen más formában lehet, hogy tanácsokat fog adni a jövőben, de egy nagyobb pihenés után alapvetően mással foglalkozna.

A helyén Harangozó Tamás juthat be a parlamentbe. Beszélt arról is, hogy szerinte a tegnapi kudarc után többen is követhetnék az ő példáját.

Gőgös kitért arra is, hogy az MSZP szervezetrendszerére szükség van, de ugyanakkor muszáj változásokat eszközölniük, egy egyszerű átnevezés nem elég. Szerinte abból a szövetségből, ami a Párbeszéddel indult, lehet valami, de ezt majd a fiataloknak kell eldönteniük.

Gőgös az MSZP elnökhelyettesi posztjáról is távozik. Beszélt arról is, hogy még vasárnap is volt olyan pont, amikor elhitték, hogy lehet Karácsony-kormány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.