Sírva fakadt Faszhelikopter Aurelio, amikor megtudta, hogy 15 évet is kaphat

bűnügy
2018 május 19., 06:21
comments 226

A Való Világ valahányadik szériájából, a faszának körkörös pörgetése miatt ismertté váló Aurelio Caversaccio komoly bűnügybe keveredett: miután egy szórakozóhelyen elloptak tőle 180 ezer forintot, haverjaival a tettes után eredt. A tolvajt egy falusi kocsmában találták meg, ahonnan kirángatták, majd elrabolták.

A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést.

Aurelio tettéért 15 évet is kaphat.

„Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát” – mondta a Blikknek Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Aurelio nem most szállt át a faszhelikopterről a szopórollerre, két éve felfüggesztettet kapott, miután kábítószert találtak az autójában. Ha most bűnösnek találják, azt a büntetést is le kell majd ülnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.