A vakcinasikerek hírére azonnal emelkedni kezdett az olaj ára

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Március óta nem látott szintet ért el az olaj világpiaci ára, egy hordó most 50 dollárnál is többe kerül - írja a Portfolio. Az olajárak a kedvező koronavírus-vakcinával kapcsolatos hírek miatt indultak meg. Először a brit gyógyszerfelügyelet engedélyezte a Pfizer és a BioNtech közös vakcináját, szerdán Kanada is, és mai hír, hogy hamarosan az Egyesült Államokban is zöld utat kap a védőoltás.

Elemzők szerint ezek a fejlemények, és a vakcina magas, 90 százalék feletti hatékonyságával kapcsolatos korábbi hírek győzhették meg a befektetőket, hogy a világgazdaság a kilábalás felé halad. Ez pedig felfelé hajtja az olajárakat is, mert a kereslet vártnál gyorsabb növekedését vetíti előre.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó