Kánikula és katasztrófák

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
június 28., kedd 5:32

Jó reggelt mindenkinek, lassan kezdhetünk izgulni: vajon sikerül megdönteni holnap a melegrekordot? Persze ma sem lesz egyszerű a helyzet.

4 fontos cikk:

A pártok, a pártok...

Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Időközi önkormányzati választást tartottak vasárnap Budapesten, több megyeszékhelyen és szerte az országban. A nap a Fidesz látványos sikerével és az egyesült ellenzék markáns vereségével zárult. Hétfőn jöttek a reakciók: Karácsony szerint például csalódás az eredmény, a szavazók távollétükkel üzentek.

Közben a fővárosi intézményekben letekerik a klímát, ősszel pedig a fűtést, és kevesebbet fog égni a budapesti díszkivilágítás. Hamarosan rárobban az energiaválság a magyar településekre, pedig a fővárosi önkormányzat már enélkül is komoly anyagi nehézségekkel küzdött. A budapesti energiacsúcson keresték a megoldásokat.

Parlamenti ülés is volt, ahol Orbán először „vitázott” Toroczkai Lászlóval. A vitát ezúttal nem úgy kell elképelni, mint a miniszterelnök szokásos válaszait, vagyis hogy felelet helyett sértegeti a kérdezőket. A Mi Hazánk elnökét tisztelettel köszöntötte, és kijelentette, hogy ha nem gyurcsányozzák össze magukat, akkor kész együttműködni a szélsőjobboldali párttal. Ja, és amúgy úgy tervez, hogy 2036-ban is pozícióban lesz.

  • Lakmusz: Valóban az Európai Parlament laza vagyonnyilatkozati szabályzatát másolja Kocsis Máté törvényjavaslata

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt