Az isten háta mögötti Zaklopaticában kapta el Németh Zsolt az ősz borostás Orbán Viktort

belföld
augusztus 26., 14:43
comments 23

Orbán Viktor idén a CPAC miatt, ahol papírforma szerinti beszédet mondott, később kezdte meg szokásos pihenését. Cserébe még javában nyaral.

Habár általában nem szeretik elárulni a választóknak, hogy merre jár ilyenkor a miniszterelnök, az évek során azért meg lehetett tudni néhány dolgot arról, hogy hogyan és merre szeret vakációzni.

photo_camera Orbán Viktor Milnában Fotó: konoba_gajeta/Instagram

Horvátországot például kedveli, ott töltötte a szabadságát már 2015-ben is, amiről akkor még maga számolt be. A két évvel későbbi horvátországi útjával kapcsolatban már szégyenlősebb volt, akkor egy horvát étteremtulajdonos buktatta le, így derült ki, hogy Krk szigetén töltötte napjait. A következő évben is Horvátország lett az úti cél, ahogy 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben megint. Ez idén sem változott.

Hadházy Ákos független képviselő szerint a miniszterelnök idén honvédségi géppel utazott Horvátországba nyaralni, ahol Milnában színes ingével keltett feltűnést. A miniszterelnök augusztusban megfordult Brač szigetén és Visen is, de nem alakult minden tökéletesen, utóbbitól nem messze lerobbant a csónakja, végül egy horvát újságíró húzta ki a bajból. Orbánt azóta már látták a horvát elnökkel együtt vacsorázni, legutóbb pedig Németh Zsolt futott vele össze, és készített róla olyan képet, amilyet még soha nem láthattunk.

photo_camera Orbán Viktor Zaklopaticában Fotó: Facebook/Németh Zsolt

Olvasónk szerint a kép Lastovo szigetén készülhetett, a szemüveg tükröződése alapján Zaklopatica településen, annak is egy jachtkikötőjében. Elmondása szerint Lastovo szigetére főleg olasz vitorlázók és jachtok érkeznek, de nem számít felkapott bulihelynek, inkább a világtól minden irányban messze lévő csendes sziget, ahol nagyjából nincsen semmi.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt