A Parlamentben Érték és Minőség Nagydíj Kommunikációért Nívódíjat kaptak a Ripost, a TV2 és az M1 szerkesztői

idióta rekordok
szeptember 8., 15:09
comments 12
  • Az idén 34 pályázó 41 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) Tanúsító Védjegy használatának jogosultságát, a nagydíj pályázat elismeréseit, különdíjait adták át az Országházban – írta meg az MTI.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat fővédnöke azt mondta, az orosz-ukrán konfliktus kihívások elé állítja a világot, az üzleti és fogyasztói várakozások romlanak, de a kormány célja megőrizni a magyar gazdaság stabilitását, növekedését, javítani az üzleti szféra és a lakosság várakozását. Az Országgyűlés alelnöke szerint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat rámutat arra, hogy a vállalatoknál az innovációt, a tudást, a megoldásokat előtérbe helyező modellváltásra van szükség a fenntarthatósági szempontok szem előtt tartása mellett.

photo_camera Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy elismeréseket ad át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségén az Országház Felsőházi termében. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszer alapítója beszámolt arról, hogy a pályázatot 2022-ben ötödik alkalommal jelentette meg a kiírói tanács. A felhívás a gazdaság szinte teljes palettáját felöleli, 45 főcsoportban több mint 100 témakört érint. A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, szakmai támogatója az Agrárminisztérium, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Az idén az öt fordulós értékelés eredményeként 34 pályázó 41 munkája kapta meg az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát. A legkiemelkedőbb pályázatok közül 7-en, munkájuk külön elismeréseként különdíjakban is részesültek – mondta Kiss Károlyné Ildikó, aki szerint a díjazottak 80 százaléka rendelkezik már ÉMIN, vagy valamilyen más minősítéssel, díjazással, védjeggyel, 19 pályázó már korábban is részt vett a pályázaton. Az alapítók és a kiírók tanácsa külön elismeréseit Latorcai János adta át, az ünnepségen átadták a különböző cégek, főhatóságok, civil szervezetek különdíjait is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája és a Ripost szerkesztősége érdemelte ki.

photo_camera Illés Béla, az M1 csatornaigazgató-helyettese (j), miután az M1 Csatornaigazgatóság alkotógárdája képviseletében átvette az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől, a pályázat fővédnökétől. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Csak néhány cikkünk az említett nívódíjas médiaszereplőkről:

photo_camera Szalai Vivien hírigazgató, miután a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei képviseletében átvette az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat Latorcai Jánostól. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

2019-ben a Hír Tv és a Médiaworks központi szerkesztősége is nívódíjat kapott a Parlamentben, az akkor még orbánista kultúrharcművész, Szakács Árpád személyesen vette át az elismerést az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől. (Címlapkép: Kaufmann Balázs)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt