„Már értem, hogyan érezték magukat a németek a második világháború után”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 november 6., 6:05
comments 19

Tbilisziben, Georgia fővárosában tele vannak az utcák falfirkákkal, amelyek mind azt üzenik az oroszoknak, hogy menjenek haza, az éttermekben és a kávézókban pedig táblákon hirdetik Ukrajna támogatását.

A Washington Post cikke szerint az elmúlt hónapokban több százezer orosz érkezett a hazájával határos országokba az elnyomás és a katonai behívók elől, és azért, hogy elkerüljék a szankciók következményeit. Az egyik legkézenfekvőbb, legközelebbi és leginkább csábító ország Georgia, és nem feltétlenül csak a jó idő, az ételek és a borok miatt, hanem mert oda vízum nélkül utazhatnak.

photo_camera Georgiába érkező oroszok a határon Fotó: VANO SHLAMOV/AFP

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt