Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
A podcast, amelyben valódi emberek beszélnek valódi hülyeségeket.
A kispróza újabb, meglehet könnyen kétélűnek bizonyulható diadala. Garaczi László akadémiai székét elfoglalta. Virtigli posztmodern, jáspisfény, káosz az utakon, új távlatok az irodalom tejipari hasznosítása előtt.
Hogy nyíltan beszélhessen a kockázatokról. „A szokásos kifogással vigasztalom magam: ha én nem tettem volna, akkor valaki más megtette volna” – mondta a 75 éves fejlesztő New York Timesnak.
A céget nem olyan régen még az egyik legígéretesebb feltörekvő médiavállalatnak tartották.
Más médiacégek is komoly leépítésekre kényszerültek.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.