Az ellenzék nagyon szaván akarja fogni Gulyás Gergelyt és a Fideszt korrupcióügyben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Gulyás Gergely, a Fidesz frissen megválasztott frakcióvezetője vasárnap azt találta mondani, hogy a Fidesz mélyen egyetért a korrupcióellenes harccal. Mivel ezt Vágó Gábor korrupcióellenes népszavazási kezdeményezésének apropóján mondta, kilóg az olimpiai népszavazáshoz hasonló méretű lóláb: a Fidesz előre menekülve próbál kikeveredni abból, hogy hónapokig a kormányzati lopásokról szóló kampánytól legyen hangos az ország.

Két ellenzéki párt pedig igyekszik szaván fogni Gulyást, aki állította, hogy ha az ellenzék törvényjavaslatot nyújtana be az aláírásgyűjtés helyett, a Fidesz megszavazná. A parlamentben jelen levő ellenzéki pártok közül hétfő délután fél egyig a HVG és a 24 értesülései szerint az Együtt és a Jobbik is jelezte, hogy javaslatot nyújtanak be a korrupciós bűncselekmények elévülésének meghosszabbításáról szóló törvény módosításáról.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.