Kendrick Lamar is fellép az idei Szigeten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A részeg nyugat-európai fiatalok gasztro- és festékdobálós fesztváljává vált Sziget meglepő módon menő zenészeket jelentett be, mármint olyanokat, akik fel is fognak lépni a 2018-as Szigeten. A legnagyobb meglepetés nyilvánvalóan Kendrick Lamar, hiszen mikor lépett föl itt utoljára releváns és a passzátszelet éppen fújó mega-giga világsztár? Hát most föl fog. És nem ő az egyetlen izgalmas név a listán.

A Nagyszínpadon rajta kívül lesz még Mumford & Sons, fellép Kygo, a norvég sztárDJ és Liam Gallagher is, a délutáni sávban pedig a Lykke Li, a Bastille, a Parov Stelar, a Kooks, MØ, az izladi Kaleo és a Broadwayról indult Balkán-diszkós Gogol Bordello. Na meg a Clean Bandit, a Blossoms és a Milky Chance.

A többi színpad kínálatából olyan neveket dobtak be, mint Zara Larsson, a Wolf Alice, a Little Dragon, a Cigarettes After Sex, Fink, Seasick Steve, a Nothing But Thieves, a Slaves, az Everything Everything, Lewis Capaldi, a Lemaitre, a La Femme, Alle Farben, Joe Goddard live, a WhoMadeWho, a Shame valamint a francia elektronikus zenész, Perturbator. A veretős-csapatós nevek közül most a következőket lengették be: Above & Beyond, Ummet Ozcan, Sam Feldt, Jay Hardway és a The Him.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.