Ha az a kérdés, hogy a tengersok tévésorozatból mivel érdemes tölteni az idődet, a 444-re mindig lehet számítani

444
2018 május 19., 15:24
comments 274

Az élet sem csak illiberalizmus és közpénzjelleg: sok minden más mellett időnként igyekszünk megírni azt is, melyik tévésorozatok érdemesek arra, hogy olvasóink eltöltsék velük az idejüket.

A maga módján ez is közszolgálat: 

egy rossz filmbe még csak-csak bele lehet futni, de az már tényleg bosszantó, amikor valaki sokadik óráját teszi bele egy-egy műsorba, amikor rájön, hogy nem is érdekli, de akkor már csak azért is végignézi, és a végén csak bosszankodik, kinek volt ez jó?

Vagyis a kérdés nem az, hogy vannak-e jó műsorok, hanem az, hogy a szinte végtelen kínálatból hogyan szelektáljunk.

Ehhez nyújtunk segítséget: végigvettük a klasszikusokat

És az újhullám legjavát is kiválogattuk:

Ötödik születésnapunk alkalmából egy hónapon át fel-felidézünk néhány multaságos/emlékezetes/emlékezetesen mulatságos pillanatot a 444 első öt évéből, és gyűjtjük a muníciót a következő ötre.

Ha szeretnéd, hogy ezt a munkát folytathassuk, támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.