Megígérték, megcsinálták: teljesen drogmentes lett Magyarország

drog
2020 január 01., 19:01
  • Talán Mohács óta nem volt ilyen radikális fordulat a magyar emberek hétköznapjaiban. ☝️
  • A Parlament 2013-ban fogadta el a Nemzeti Drogellenes Stratégiát, ami röviden úgy foglalható össze, hogy 2020-ra „kábítószermentes lesz Magyarország”. ✋🚫
  • Akkoriban nyugodtan lehetett ezen vihorászni 🤩. De mostantól már nem nevet senki. Eljött a rehab, a lejövés ideje. 🤢
  • A nemzeti kattogásnak ezennel vége.
  • 2020. január 1-től ugyanis megszűnik a cuccozás Magyarországon, ennek a következményei pedig az élet minden területén meg fognak mutatkozni. kemény lesz. 🌿⚗️💊💉
  • Összegyűjtöttük, mik lehetnek a legnagyobb változások.

1. Azt mondják, a társadalmi harcokat a nyelven keresztül vívják. Most sem lesz ez másképpen. A kóla, a bogyó, a laszti, a fű, a cucc, a lecsó, a hernyó, a bélyeg, a trip, a csík, a csiga, az utca lejáratott szavak, a nemzeti drogstartégiának köszönhetően visszanyerik, eredeti, ősi jelentésüket. 

2. Ez lesz az igazi nemzeti emlékezetpolitika. Egy rakás embernek hamarosan eszébe fog jutni, mi történt az 1990-es, 2000-es években.

Gabber gyerekek Hollandiában 1997-ben.
photo_camera Gif: Botos Tamás/Youtube

3. Béke! Curtis és Majka közé soha többé nem állhat semmiMr Klausznak viszont el kell kezdenie inni. Vagy élni.

link Forrás

4. Többé semmi értelme sem lesz leírni azt a kommentet, hogy: „Nem tudom, mit szívtok, de én is kérek belőle!”, vagy hogy: „A drog rossz, értem?” 

5. Vége egy nagyon ciki szokásnak. A buliban a fiúk többé nem járnak hármasával vécére:

6. A police.hu-nak annyi, a látogatottsága beszakad. 

photo_camera Egy vekni marihuana. Fotó: police.hu / Youtube

7. Az ország kedvenc drogmegmondójának, Zacher Gábornak is kampec, a szakértelmét lehúzhatja a vécén, mint a beparázott díler a..

link Forrás

8. Szerencsétlen Deutsch Tamás fellélegezhet, nem kell magyarázkodnia többé. Nem tudják egyesek kamuhírekkel bemocskolni Borkai Zsoltot meg Lakner Csabát, és többé egyetlen politikus sem lesz kénytelen sajtótájékoztatón bemutatni a vizeletét

9. Varga Mihály, Rogán Antal, Csetényi Csaba és a többiek 2020 után beköltözhetnek a Hős utcai álomlakóparkba.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

10. Twizzy Twist 420 című számát érthetetlenség címén törli a Youtube.

link Forrás

11. Bárány Attila legendás Rubint Réka-fitneszszettjei az ötödére lassulnak, és már csak jóga alá lesznek jók.

link Forrás

12. Az Ozorára érkezőket többé nem vegzálják a rendőrök, mondjuk érdeklődés hiányában el is marad a fesztivál, és így a Hír Tv-s vamzerkedésnek is lőttek. Jövőre már Tusványos lesz a goások Mekkája.

13. Nem csak a rendőrség honlapja szárad ki, mint a sivatag, az egész magyar média rottyon lesz.MI VAAAN???!!a, Az a helyzet, hogy sajnos sosem lesz már ilyen jó beszavazó show a Való Világban:

link Forrás

b, Kizárt, hogy Kozsó valaha ad még olyan flashelgetős interjút, mint 2017-ben a Balatonban. Kösz, drogstratégia! 

link Forrás

c, Jó hír, az újságíróknak nem kell többé drogtesztekkel veszélyeztetni a testi épségüket a fiatalok szakszerű tájékoztatása érdekében.

link Forrás

Mit tegyünk, ha véletlenül maradt nálunk drog?

Bár azt már elfogyasztani nem tudjuk, ne essünk kétségbe! Akinél maradt pár gramm marihuána vagy néhány eksztázistabletta, az vigye vissza a dílerének, annak ugyanis kötelessége átvenni az árut, számla ellenében pedig a pénzt is vissza kell fizetnie. Amennyiben nem így jár el, haladéktalanul értesítsük a fogyasztóvédelmet, ha pedig az sem hajlandó lépni, akkor 2020. december 31. éjfélig adjuk le az árut a Magyar Nemzeti Bankban, ahol térítésmentesen átveszik.