A kínai kormány mintha Peng Suaj eltűnésével akarna másokat elriasztani attól, hogy szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádakkal álljanak elő

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 21., vasárnap 10:09
7

Peng Suaj Kína egyik legismertebb sportolója, a legeredményesebb kínai teniszező. Országszerte népszerű, az állami média is kiemelt figyelemmel követte karrierjét, november 2. óta viszont gyakorlatilag teljesen eltűnt. Suaj aznap írta meg a kínai közösségi oldalon, a Weibón egy nyilvános posztban, hogy az ország egykori miniszterelnök-helyettese, Csang Gaoli szexre kényszerítette. Peng posztját körülbelül fél órán belül törölték, de az írásáról készült screenshotok továbbra is terjedtek, persze a kínai tűzfalon kívül. Posztjában a most 35 éves teniszező leírta, hogy először több mint tíz évvel ezelőtt, 25 éves korában feküdt le először Csanggal, de első szexuális kapcsolatuk körülményeire nem adott magyarázatot.

Lépj be féláron a Körbe!

Egy hónap Cikkek tagság most 1 990 990 Ft.
Légy része a közösségünknek!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt