Ha szeretnéd a Borízű hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Fizess most elő a 444-re, és az első hónapért csak 24 forintot kell fizetned!
Mint aranyborjú az arany új kapura: minden túlzás nélkül ószövetségi ihletettségűnek nevezhető, pedofíliamentegetés-elítélő talk savunk ezúttal sem okoz csalódást a nyugalom megzavarására alkalmas hanghatások szerelmeseinek.
Emailcímünk még viszonylag friss, ám annál változatlanabb: íme!
Szerintük az eddigi történések bizonyítják, hogy a megfelelő tanulságokat lemondás nélkül is levonták az érintettek.
Egykor Amerikából is ki volt tiltva véres múltja miatt, most mégis a világ harmadik legnagyobb demokráciájának elnöke lehet Prabowo Subianto. A dinamikusan fejlődő szigetország fiatal szavazóit nem érdekli a múlt, és meggyőzte őket az aranyos nagypapivá varázsolt egykori katonatiszt.
Az angol neve után itthon is csak EC-zés néven terjedő módszer lényege a felismerés, hogy a gyerekek már egészen kiskorúkban sem szeretnek a saját pisijükben meg kakijukban ülni, és kifejezetten reszponzívak minden ötletre, ami abba az irányba hat, hogy elkerülhessék ezt.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.