Tippeld meg, hány alkalommal kérdezett rá az M1 riportere Farkas Flóriánnál a nyomozásokra és a felmerült vádakra

bűnügy
2017 május 27., 09:15
comments 64

Az M1 vendége volt  szombat délelőtt Farkas Flórián, aki pénteken a Lungo Drom elnökeként újra választási szövetséget kötött a Fidesszel. Sajnos az ünnepélyes aláírást véletlenül pár órával korábbra hozták péntek délután, és elfelejtettek szólni a sajtónak, ezért eleve csak a közmédia volt ott, amikor Kövér László megállapodott a súlyos bűntetőügyek sokaságában érintett Farkassal. 

A köztévénél úgy érezhették, hogy a sajtó egyes részein túl sok szó esik az Országos Roma Önkormányzat környékén eltűnt rengeteg pénzről, ezért úgy dönthettek, ezzel inkább most nem is zaklatnák Farkast. Mint az Index is megírta, a közel hat perces interjúban szinte meg se szólalt a köztévé riportere, hagyta, hogy Farkas Flórián kedvére mondja fel a kampányszövegét. 

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni. Többek között a következő kérdésekre nem jutott már sajnos idő. 

Farkas Flórián ellen amúgy már régóta zajlik politikai karaktergyilkossági kísérlet. Többek között olyan mondvacsinált vádak merültek fel, hogy a roma integrációra szánt Híd a munka világába program körül nincsenek rendben a pénzügyek, az Országos Roma Önkormányzat költéseinél európai hatóságok és a NAV is vizsgálódnak, 1,6 milliárd forintot kéne visszafizetniük az Emminek, de nem teszik, sőt ezt ennek egy részét azóta el is engedték. Ezen kívül, nem igazán tudni, mit csinált Farkas Flórián a havi egymiliós fizetéséért, de az biztos, hogy a parlamentből legtöbbet hiányzó képviselők listáján szerepel és nem minden tiszta az érettségije körül sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.