Riadó, Brüsszel beleugat a magyar választásba, ráadásul épp a Fidesz-KDNP mellett kampányol!!444!!!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pénteken Ovádi Péter a veszprémi Fidesz frakcióvezetője, a térség országgyűlési képviselőjelöltje feltöltött egy videót a Facebookra, amin Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa kampányol mellette:

Riadóóó, Brüsszel beleszól, -pofázik és -ugat, a mélymagyar választási kampányba, a Magyar Emberek helyett akarja eldönteni aztat, kampányolás céljából kampányt folytat!!444!!! No agyaskodás, yes ugribugri! Stop Brüsszel! Stop Soros! Stop ENSZ! Stop Facebook! Stop evolúció! Stop világ! Stop! (Hammer time!)

El lehet képzelni, mekkora hiszti lenne a Fidesz-KDNP részéről, ha egy uniós biztos idejönne Brüsszelből, és mondjuk az LMP képviselője mellett kampányolna. A közmédia például novemberben arról számolt be, hogy „a környezetvédelemért, foglalkoztatásért, szociális ügyekért felelős biztosokkal találkozott Brüsszelben Szél Bernadett, az LMP társelnöke”, aki „egy olyan fotót is feltöltött, amelyen a jogérvényesülésért is felelős biztossal közösen látható”.

Navracsics Tibor pedig tavaly az EB tagjaként azt mondta, az EB nemhogy nem hajtja végre a Soros-tervet, hanem még csak szóba sem került semmi ilyesmi, és amikor Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes erre gyakorlatilag hazaárulással vádolta, Navracsics kiakadt, hogy olyan emberek Soros-csatlósozzák le, akik „15 évig ájuldoztak a zsenialitásomtól”. Nemrég a korábbi álláspontját azzal erősítette meg, hogy: „Na, ugye!” Ez a kis nézeteltérés persze nem akadályozza meg abban, hogy a Stop Brüsszel!-lel kampányoló kormánypárt kampányát megtolja.

Navracsics Tibor és Orbán Viktor 2017. október 16-án a Művészetek Palotájában.Forrás: Orbán Viktor / Facebook

Ovádi Pétert egyébként vasárnap Bencsik András lapja, a Demokrata mutatta be fiatal fideszes politikusokkal készített interjúsorozatában. Ovádi elmondta, hogy mi mindent köszönhet Navracsicsnak: „2003-ban Navracsics Tibort kérték fel arra, hogy az újjászervezett veszprémi Fideszt vezesse. Én akkor a lettem a veszprémi Fidesz alelnöke, fiatalos lendülettel vetettem magam a munkába, Tibor pedig azt kereste, kik az aktív tagok, akikre számíthat a jövőben. 2006-ban a személyi titkári feladatra már ő kért fel, mert olyan fiatalnak tartott, aki akar dolgozni a városért. Tibor olyan ember, akire fel lehet nézni, ő tanított politizálni, mentoromnak tekintem. Ma már jó barátom, nemrég ő mutatott be mint a térség képviselőjelöltjét.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.