Mészáros Lőrinc közelébe került a Rádió1 és a BestFM

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mészáros Lőrinc bizalmi embereinél landolt két rádió, írja a Média1. 

Rádió1

A Rádió1-et működtető  Radio Plus Kft. Andy Vajna egykori vagyonkezelő cégétől, az AV Investmentstől szerezte meg Schmidt Zoltán mányi lakos. Schmidt korábban a Mészáros gyerekeinek építőipari vállalkozásának, a Fejér-B.Á.L. Zrt-nek volt ügyvezetője. 

BestFM

A Best FM 99.5 rádiót működtető Best Radio tulajdonosa az a Halmi Talmás lett, aki szintén bizalmi ember, Mészáros&Mészáros Kft.-jének ügyvezetőjeként szerepelt korábban, illetve az Opus Nyrt.-nél is viselt tisztséget. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér