Gyűrött, ocsmány, télbiztos: Ezek voltak 2021 legemlékezetesebb divatpillanatai

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 december 31., péntek 6:20
6

Mi történt idén a divatban? Szigorúan szubjektív válogatás következik 2021 tizenhárom rettenetes, vicces, kínos, virális, cuki stb. pillanatképével.

A leggyűröttebb nadrág: Orbán Viktor

Jó ideje tudjuk, hogy a miniszterelnök nem kedveli a pozíciójához tartozó öltözködési elvárásokat: sokszor láttuk már nyaka köré dobott nyakkendővel vagy kilógó inggel megérkezni, akár az EP-be is. Már nem olyan rossz a helyzet, mint régebben, amikor gengszterrappernek öltözött, de továbbra sem találtak neki olyan szabót, aki megfelelő hosszúságú nadrágokat varrna. Hiába kormányfő, Orbán Viktor a rendszeresen harmonikává gyűrődött nadrágjában úgy néz ki, mint aki most hengeredett ki az ágyból. Erre igazán nincs elfogadható magyarázat, egy ország vezetője ne legyen már topis.

Orbán Viktor Savkat Mirzijojev üzbég államfővel, miközben Orbán nadrágja a gravitációval küzd. Fotó: Fischer Zoltán/MTI/MTVA
Balra Orbán nadrágja, jobbra Erdogané. Fotó: ADEM ALTAN/AFP

A legjobb álca: Kim Kardashian

Kardashian konkrétan a saját árnyékának öltözött a Met-gálán: az arcát is eltakaró, spandex kezeslábast a Balenciaga divatház készítette neki. Végülis önmagához képest egészen visszafogott és szemérmes.

KimK a Met-gálán Fotó: MIKE COPPOLA/Getty Images via AFP

A legnagyobb mém és egyben a legtélbiztosabb szett: Bernie Sanders

A szenátor a Joe Biden beiktatási ünnepségén viselt kicsit sem elegáns dzsekivel és kesztyűvel már januárban letarolta az internetet, és nem is tudott más hozzá hasonló mémmé válni. Neki - Orbánnal ellentétben - van elfogadható indoka arra, hogy szembemenjen a protokollal. Például nagyon öreg, nem lenne jó, ha megfázna. Ki is elemeztük, hogy mit üzent a szett/póz.

Mit érdekli őt a pompa? Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

Az év szégyentelenül drága hétköznapi szettje: Rogán-Gaál Cecília

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt