Az oroszok a Terminator bevetésére készülnek

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 május 18., 07:44
comments 28

Mariupol bevétele ellenére, vagy éppenséggel a város bevételének módja miatt továbbra sem ült el a morgolódás az orosz közösségi médiában a nagy keleti offenzíva állása miatt, írja legfrissebb napi összefoglalójában az Institute for the Study of War (ISW). Az orosz propagandasajtó heteken át készítette elő a nagy diadal hírét, emiatt a közvélemény némi csalódást érez, hogy végül nem megsemmisítették az Azovsztal acélgyárba visszaszorult ukrán védőket, hanem megállapodást kötöttek a megadásukról. Az egyezség értelmében az ukrán védőket oroszok megszállta területekre viszik, az ukrán vezetés pedig fogolycserét ajánlott a kiszabadításukra. Ez utóbbit az orosz Állami Duma néhány képviselője törvénnyel próbálná megakadályozni, a véresszájúbb orosz bloggerek pedig egyenesen a "nácik" "meggyilkolását" követelik.

link Forrás

Pedig az orosz propagandának nagy szüksége lenne rá, hogy diadalt mutathasson fel.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.