Ki akarja elhinni, hogy a kormány fellép a korrupció ellen?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
szeptember 8., csütörtök 5:42

Jó reggelt! Akár 34 fok is lehet ma, de az OMSZ szerint késő délelőttől már a hidegfront előtt is „pattanhatnak ki záporos gócok”. Most mindenki képzeljen el egy pattanó góct (gócot?), aztán iratkozzon fel az összes hírlevelünkre!

4 fontos cikk:

KORMÁNY

Fotó: Facebook/Süli János

Folytatódik a nyugodt, felelősségteljes kormányzati munka.

Szegény Süli János a közlönyből tudta meg, hogy elfogadták a lemondását, de hangsúlyozta, hogy nem Lázár és Szijjártó kritikái miatt mondott le.

Megalakul a Védelmi Igazgatási Hivatal, természetesen a propagandaminiszter vezeti.

De a hét komikus hőse eddig Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök, aki teljesen fölösleges odavetette, hogy „hírlapi kacsa” Orbán Viktor részvétele a szegedi határvadász-avatáson, hogy aztán órákon belül kiderüljön, hogy már kimentek a hivatalos meghívók. A rendőrség aztán nem volt hajlandó írásba adni, hogy lemondják az eseményt. Amit végül Budapesten tartanak meg, Orbán beszédével együtt. Botka László szerint Szegednek az értelmetlen és túlzott hatalmi arrogancia nem tetszett.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt