link Forrás

Lázár János: Én nem szívtam életemben még sohase

POLITIKA
2022 november 21., 19:49
comments 17
  • Egy újbudai fórum előtt beszéltünk Lázár Jánossal, aki decembertől a közlekedésügyet veszi át Palkovics László megszűnő minisztériumától.
  • Azt, hogy én mit szeretnék, azt tőlem senki nem kérdezte meg, meg nem is várta meg, úgy látom” - mondta Lázár János arra, hogy Vitézy Dávid azonnal lemondott, amint kiderült, hogy a közlekedés az építési miniszterhez került. Lázár szerint nem volt köztük konfliktus.
  • A miniszter igyekezett tisztázni, hogy nem a szeptemberben lemondott Süli Jánosra célzott, amikor ősbűnnek nevezte a paksi bővítés csúszását.
  • Onnan vette a nyáron, hogy Brüsszelben kokainon élnek, hogy elég sok ilyen embert látott, amikor kijárt tárgyalni.
  • Az építési miniszter szerint a 238 milliárdos árnál már nem lesz drágább az atlétikai stadion. Nem tart attól, hogy az atlétikai világbajnokság után ne tudnák kihasználni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.