Kijött az első előzetes Lars Von Trier sorozatgyilkosos filmjéhez

FILM
2018 május 14., 12:31
comments 82

A 62 éves dán rendező 2,5 órás új filmje, a Cannes-ban debütáló A ház, amit Jack épített (The House That Jack Built) ősszel jelenik meg a mozikban, és most itt az első, korhatáros előzetese:

link Forrás

Ahogy azt már 2016-ban tudni lehetett, a történet hasonlít a Nimfomániáséra, csak itt egy sorozatgyilkos, Jack a főszereplő (Matt Dillon), akivel a rejtélyes Verge (Bruno Ganz) társalog el a tetteiről és a gondolatairól. Úgy tűnik, ez a film is tele lesz sokkolónak szánt, sötét humorral teli jelenetekkel, de ezúttal kevesebb sztár bukkan fel, a két főszereplőn kívül Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Riley Keough és Jeremy Davies játssza a fontosabb karaktereket. (Udo Kier neve egyelőre sehol sincs!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.