Letelepedési kötvények, orosz befolyás, egy diákcsíny és a bolygó legjobb regénye

szolgálati közlemény
2020 május 31., 18:43

Sokan szavaztatok arra, hogy melyik volt szerintetek 2017 legjobb cikke. Hét 444-es anyagot kellett sorrendbe rakni, és ez lett az eredmény:

  1. Benne van a kéményes, a kincstárnok, a főépítész, a közteresek, és a piramis csúcsán egy ismeretlen parlamenti képviselő áll
  2. A nemzeti díszletépítés rendszerei
  3. Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyverzet
  4. Végig fognom kellett a nemi szervét, amíg a rendezését nézte
  5. Ők azt gondolják, 1 migránsból lesz 6 migráns, 6-ból meg 12, és a végén elfoglalják egész Őcsényt, egész Magyarországot
  6. Könnyű eltenni a pénzből, mert ott van az asztalon
  7. Símaszkban verték össze a közmunkásokat, rendőr adott tippeket hozzá

A szerkesztőség 2018-ból is kiválasztott hét darab cikket, és arra kérünk, állítsd sorrendbe őket!

A 444 a válságban leginkább csak az olvasóira számíthat. Nélkületek nincs jövője az újságnak. Arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a szerkesztőséget!

Sarkadi Zsolt esszéje a válásáról és az Eltűnt idő nyomában című regényről.

Az orosz külföldi hírszerzés vezetőjének családja, és egy, az orosz szervezett bűnözéssel összefüggésbe hozott üzletember is magyar papírokat kapott a letelepedési kötvényprogramban. 2018-ban egész éven át nyomoztunk, hogy bemutassuk, pontosan milyen figurák előtt nyitotta meg pénzért Magyarország és Európa kapuit a kormány. (Első rész errefelé.)

Magyari Péter foglalta össze a 2018-as választás után végképp megszilárdult magyar politikai rendszer lényegét.

Ács Dániel cikke arról, hogy lett rendőrségi ügy egy ártatlan diákcsínyből Szekszárdon.

Haszán Zoltán derítette fel három, egymással szorosan összefonódó alapítvány hátterét, amik elképesztő sikeresen gyűjtöttek egyszázalékos felajánlásokat beteg gyerekekkel és segítségre szoruló állatokkal kampányolva, de közben a tevékenységük mégis elég messze volt attól, amire az ember először gondolna.

Rényi Pál Dániel vonta meg 2018-as választás után a Simicska-korszak mérlegét.

A 444 eddigi legnagyobb videós sorozatában 5 részben mutattuk be, mit jelent az orosz befolyás Magyarországon. (2. Álhírek, 3. KGBéla, 4.Gáz és atomenergia 5. Donyeck)