Hétvégi olvasnivaló a mintakádertől a rakacai rejtélyig

reggel 4
2021 november 13., 06:05

Breaking: itt a legfrissebb hétvégi válogatás a legutóbbi hétvégi válogatásunk óta! Olvasgatós, nézegetős, hosszabb tartalmaink esős napokra.

Mivel hétvégén köztudomásúlag senkinek nincs semmi dolga, így mindenki küldözgetheti tovább ezt az emailt egész álló nap, a kedves címzettek pedig kényelmesen elő tudnak fizetni.

KÁVÉ HELYETT

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Szétbombázott médiavilágot hagy maga után az orbáni pártállam mintakádere - Karas Mónika nyolcéves médiahatósági elnöksége alatt minden segítséget megadott a Fidesznek ahhoz, hogy letarolja a magyar nyilvánosságot.

NER-kaszinó: a Fidesz nem bízta a szerencsére, hogy kiknél üt be a nemzeti jackpot - Évi tízmilliárdnál is nagyobb haszonnak kellett gazdát találni, kitartó munkával sikerült. Kellett hozzá a fideszes törvényhozás, a kormány nagylelkű milliárdos ajándékai, pár megbízható ember és az állami szerencsejátékos cég leradírozása a piacról.

„Miközben sül a hal, azt szeretném kérdezni, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a nemzetpolitikai gondolkodásodat” - Juhász Hajnalka KDNP-s politikus főzőműsora, A Politika ízei még annál is sokkal jobb, mint amilyennek ennyi alapján képzeli az ember.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.