Hétvégi olvasnivaló a mintakádertől a rakacai rejtélyig

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
november 13., szombat 6:05

Breaking: itt a legfrissebb hétvégi válogatás a legutóbbi hétvégi válogatásunk óta! Olvasgatós, nézegetős, hosszabb tartalmaink esős napokra.

Mivel hétvégén köztudomásúlag senkinek nincs semmi dolga, így mindenki küldözgetheti tovább ezt az emailt egész álló nap, a kedves címzettek pedig kényelmesen elő tudnak fizetni.

KÁVÉ HELYETT

Fotó: Botos Tamás / 444

Szétbombázott médiavilágot hagy maga után az orbáni pártállam mintakádere - Karas Mónika nyolcéves médiahatósági elnöksége alatt minden segítséget megadott a Fidesznek ahhoz, hogy letarolja a magyar nyilvánosságot.

NER-kaszinó: a Fidesz nem bízta a szerencsére, hogy kiknél üt be a nemzeti jackpot - Évi tízmilliárdnál is nagyobb haszonnak kellett gazdát találni, kitartó munkával sikerült. Kellett hozzá a fideszes törvényhozás, a kormány nagylelkű milliárdos ajándékai, pár megbízható ember és az állami szerencsejátékos cég leradírozása a piacról.

„Miközben sül a hal, azt szeretném kérdezni, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a nemzetpolitikai gondolkodásodat” - Juhász Hajnalka KDNP-s politikus főzőműsora, A Politika ízei még annál is sokkal jobb, mint amilyennek ennyi alapján képzeli az ember.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt