Most miért van mindenki megdermedve?

reggel 4
2022 július 25., 05:03

Jó reggelt, jó kánikulát! Kinek hogy telt a hétvége? Jómagam szombat délelőtt Nándorfehérvár sáncairól hordoztam végig tekintetemet a Száva és a Duna összefolyásán, de nem sokat tűnődhettem a múlt csatáin, mert ugyanezekben a percekben hazám miniszterelnöke kinyilatkoztatta, hogy a múlt még mindig tart. Állok a bástya tövében, csorog rólam a víz, nézem a telefonomat, nézem még egyszer, de tényleg az van odaírva: „Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni, ezért harcoltunk Nándorfehérvárnál.” Mi a fasz.

A főrabbi sokkal szebben fogalmazta meg ugyanezt, Magyari Péter pedig nemcsak Orbán fajelméleti fejtegetéseit, hanem nagy világmegfejtéseit és jövendöléseit is iparkodott összefoglalni. (Az angol nyelvű fideszes összefoglalóból valahogy pont ezek a szalonképtelen mondatok maradtak ki.)

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.