Korrupt kecskére káposztát

reggel 4
2022 szeptember 07., 05:13

Jó reggelt, jó melegedést! A nap műalkotása: arany csodaszarvas a Moszkván. A nap videója: kongói szalagátvágás.

És most 4 fontos cikk:

KORMÁNY

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Óriási ötlet, hogy olyan miniszterek állítják fel a korrupcióellenes hatóságot, akik testközelből ismerik a korrupciót - írta Herczeg Márk, aki azután vette végig Pintér Sándor, Varga Judit és Rogán Antal vonatkozó munkásságát, hogy kiderült: a kormány létrehozna egy független hatóságot, ami az európai uniós források felhasználását érintő szabálytalanságokat hivatott felderíteni. Varga két napig győzködi az unió biztosait, hogy a kormány eleget tett a jogállamiság védelmében és a korrupció ellen, ideje utalni.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.