link Forrás

Megmutattuk a hatalom valódi arcát – legyél a 444 előfizetője, hogy folytathassuk ezt a munkát

444
június 05., 08:09

Ha fontos neked, hogy ilyen anyagokat tudjunk készíteni, akkor kérjük, hogy lépj be a Körbe, és legyél a 444 előfizetője.

Az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy bemutassuk a magyar külügy elleni orosz kibertámadás, és az arra adott kormányzati reakciók történetét. Cikkeink előtt a kormány kampányhazugságokról beszélt, azóta viszont el kellett ismerniük, hogy a támadás megtörtént.

Az ügy az elmúlt hetekben vezető téma volt a magyar nyilvánosságban. Feltártuk a történet utóéletét is, többször megszólaltattuk Szijjártó Pétert.

Fél évvel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, hogy előfizetésükkel támogassák a munkánkat. Azt ígértük, hogy a hatalom valódi arcának megmutatásán fogunk dolgozni.

Az azóta eltelt hónapokban többek között

  • megírtuk, hogy Novák Katalin elnöki kegyelmet adott egy pedofil bűntársának - ez a volt köztársasági elnök pozíciójába került
  • bemutattuk az orosz hekkerügyet
  • megmutattuk, hogy az Állami Számvevőszék elnöke és a Fidesz volt EP-listavezetője már utóbbi visszalépése előtt is magánéleti kapcsolatban voltak,
  • ott voltunk, amikor Rogán Antal a Békemenet estéjén becsekkol egy ötcsillagos londoni szállodába,
  • másnap pedig akkor, amikor a NER-elit tagjait hozták haza a magánrepülők.

Köszönjük mindenkinek, aki előfizetésével már eddig is támogatta, hogy ezt a munkát el tudjuk végezni. És kérjük, hogy aki fontosnak tartja, hogy ilyen anyagokat a jövőben is el tudjunk készíteni, az lépjen be a Körbe, és legyen a 444 előfizetője.

Kiemelt videóink