Aradszki államtitkár úgy érzi, „munkásőrök lelki unokái” támadják őt a parlamenti sátánozásért

elmebaj
2017 október 17., 6:04
comments 214

A múlt héten hétfőn a KDNP-s Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai államtitkára azt mondta a parlamentben, hogy a Soros-terv a Sátán legvégső támadása, amivel szemben a rózsafüzér erejével kell felvenni a harcot, és a rózsafüzér erejét majd Soros is meg fogja tapasztalni.

Az államtitkár kijelentései komoly karriert futottak be nemcsak a magyar, de a nemzetközi médiában is, és többnyire a kormánypárti képviselők is elítélték Aradszki szavait. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a 444-nek azt mondta, szerinte nem szerencsés senkit sem a Sátánhoz hasonlítani, Révész Máriusz pedig arról beszélt, hogy szerinte a Soros-terv bizony nem a Sátán legvégső támadása.

Aradszki most a 24.hu-nak adott interjút a parlament folyosóján, és igyekezett keretbe helyezni a sátánozást. Azt mondta, ugyan papírról olvasta a felszólalását, de azt nem a Rogán-féle propagandaminisztériumban írták, és nem is az volt a cél vele, hogy ráemeljen Semjén Zsolt korábbi kijelentésére,

miszerint a migrációs hullámot a szabadkőművesség okozza.

Sőt, Aradszki azt mondta,

félreértették a szavait, hiszen ő nem is hasonlította Sorost a Sátánhoz, csak azt mondta, hogy a Soros-terv a sátáni.

Annak demonstrálására pedig, hogy milyen szellemi állapotban van 2017 őszén a magyar kormányoldal, álljon itt néhány idézet az interjúból:

„A Sátán ellentmond a világ rendjének, ezt akarja fölforgatni. Lehet persze azt is mondani, hogy filantróp, emberbaráti megoldásokat javasol Soros György, lásd, évi egymillió illegális bevándorló letelepítése, de én ebben nem hiszek”

- mondta az államtitkár, aki ugye korábban azt is mondta, hogy ő nem is hasonlítja Sorost a Sátánhoz.

Kiderült továbbá, hogy Aradszki szerint az államok közti határok a keresztény identitás lényegi elemét képezik:

„Meg azt is mondta Soros, hogy no border, éljünk határok nélkül, és egyéb ilyen dolgok, ami az eddigi európai keresztény identitás fellazítását jelenti.”

Az interjúban az államtitkár azt is kifejtette, hogy a családok elleni támadás igazából nem is maga a Sátán végső csapása, csak

a végső csapás első mozdulata.

Aradszki sajnos a genderelmélet lényegével sincs igazán tisztában :(

„A társadalom alapsejtjei a családok. Abban a pillanatban, amikor a család alapsejtjét megfertőzi valami, széjjelveti magát, akkor hajlamosabbak az emberek fatalistább dolgokat is elvégezni, lásd, mint a háború. Másképp viselkednek, mint egy óvó-védő családból kikerülő gyerek. A genderelmélet a család fellazítása, ami az emberi gonoszság nagyobb áttörési lehetőségét adja meg.”

Sőt, az államtitkár jó kormánypárti módjára felhozta a svédországi óvodákat is, amikben nincs külön fiú- és lányvécé. Azt pedig mindenki láthatta az elmúlt években, hogy maximum néhány tucat ilyen intézmény létéből hogyan tudja levezetni minden magyar kormánypárti politikus a nyugati civilizáció elkerülhetetlen bukását.

„Svédországban! Ahol közös vécéket használnak a fiúk és a lányok! Tehát már egész kicsi korban úgymond érzékenyítik azt a kérdést, ami azt jelenti, hogy már akkor se azonosítsd magad fiúnak vagy lánynak.”

Az interjúban a szabadkőművesekről is megkérdezték Aradszkit, aki, jelezve, hogy tényleg milyen mesés állapotban van a magyar közbeszéd, ezt válaszolta:

„Először is: nem vagyok antiszemita!”

Majd Aradszki saját sátánozását Ronald Reaganéhez hasonlította, felidézve, amikor az amerikai elnök a Szovjetuniót a Sátán birodalmának nevezte.

„A parlamenti felszólalásom után nézegettem a Facebook-feljegyzéseket, és az az érzésem támadt, hogy a munkásőrök lelki unokái írogatják rólam ugyanazokat, amikkel annak idején támadták a Reagant azért a kifejezéséért.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt