Egy csirkefarhát és egy iPhone bemegy a pécsi egyetemre, azt mondja az egyik

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 20., csütörtök 7:01

Jó reggelt, jó étvágyat, „hidegfront lesz vegyes körettel”!

4 fontos cikk:

Nem hiszik el, de van nekünk hetes darab hírlevelünk. Bizony, 7!44!

VÖLNERES

Forrás: Hír Tv/Youtube

Ahogy azt a Közértben már előző este megbeszéltük, tegnap a Völner-iratok második részével indultunk. Ebben a lemondott államtitkár és a végrehajtók főnöke találkozásait mutattuk be a sokszor káprázatosan aprólékos rendőrségi leírások alapján.

De a tldr-ek mellett kisebb cikkekben is visszük tovább az ügyet: például, a külügy válaszolt a kérdésünkre, hogy mi a helyzet Schadl György diplomata útlevelével. Visszavonták, méghozzá a felesége útlevelével együtt. Hogy miért rendelkeztek egyáltalán ilyennel? Na, erre nincs válasz. De legalább a végrehajtói pályázatokat kiírták, nem is akárhogy.

Újra jelentkezett MUNKABÍRÁS rovatunk is, benne a Schadlék által az egyetemi vizsgákon kisegített Nagy Ádámmal, aki nem csupán Rogán Antal kabinetfőnöke, hanem - számos már ismert pluszfeladata mellett - beült egy felügyelőbizottságba és lett egy ingatlancége. El is látogattunk a tett helyszínére, mármint a pécsi egyetemre, ahol joghallgatók véleményét kérdeztük az ügyről.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt