Teknősgyilkosság és teveparádé

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 november 21., 06:44

Jó reggelt! Bár faggyal indul ez a hét, / de itt van velünk az aranytartalék! Gazdag hétvégi termésünkből szemezgetünk, néhány friss gyümölccsel.

4 fontos cikk:

Ez amúgy egy hírlevél, és nincsen egyedül.

VÉBÉ

photo_camera Fotó: KEITA IIJIMA/The Yomiuri Shimbun via AFP

Nincs mit tenni, a hétvége nagy médiaeseménye a focivébé indulása volt. Finoman szólva sem vagyok nagy meccsnéző, de a felvezető cikkeinket így is élveztem. Például azt, amiben Bede Márton felteszi a kérdést: mi van, ha egyszer a világ a focira is ráun? Én pölö már ráuntam, csak a vébék és Eb-k kiemelt meccseit nézem, kétévente 2-3 darabot, de pont ezért volt hasznos ez a képbe hozó cikk a legfontosabb kérdésekről. A nyitómeccs alatti percről percre tudósításban minden egyéb benne van.

Közben itthon: Dzsudzsák Balázs a görögök elleni győztes meccsen vonult vissza a válogatottól.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.