Menekültek, választások, válság: egy nyomasztó év legjobb 444-es képei

2022 december 30., 12:26
  • 2022 Magyarországon és világszinten is történelmi jelentőségű fejleményekkel járt: Oroszország megtámadta Ukrajnát, a Fidesz az országgyűlési választásokon újabb kétharmados győzelmet aratott az először közösen induló ellenzéki pártokkal szemben, pusztított a gazdasági válság és az aszály. És talán mondhatjuk, hogy Magyarország idén sem lett kevésbé megosztott hely.
  • Mindent lefotózni, ami egy országban történik, képtelenség, de ezzel a kedvenc saját képeinkből összeállított válogatással megpróbáltunk hiteles képet alkotni az év történéseiről.
  • Az oktatással kapcsolatos tüntetéseknek és a legjobb parlamenti pillanatoknak külön összefoglaló galériákat is szenteltünk.
photo_camera Ukrán menekültek a záhonyi pályaudvaron. A háború keltette menekülthullám a legnagyobb, ami valaha érintette az EU-t.
Fotó: Kaufmann Balázs / 444
photo_camera Kárpátaljai roma menekültek egy átmeneti befogadóhelyen az ukrán határ közelében
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Novák Katalin a köztársasági elnökké választásakor, az előző parlamenti ciklus utolsó ülésnapján
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Orbán Viktor az előző parlamenti ciklus utolsó ülésnapján
Fotó: Bankó Gábor / 444
Gáspár Győző és Fásy Ádám az első sorban a 2022. március 15-i Békemeneten
photo_camera Békemenet március 15-én Győzikével és Fásy Ádámmal az első sorban
Fotó: Halász Júlia/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.