Menekültek, választások, válság: egy nyomasztó év legjobb 444-es képei

  • 2022 Magyarországon és világszinten is történelmi jelentőségű fejleményekkel járt: Oroszország megtámadta Ukrajnát, a Fidesz az országgyűlési választásokon újabb kétharmados győzelmet aratott az először közösen induló ellenzéki pártokkal szemben, pusztított a gazdasági válság és az aszály. És talán mondhatjuk, hogy Magyarország idén sem lett kevésbé megosztott hely.
  • Mindent lefotózni, ami egy országban történik, képtelenség, de ezzel a kedvenc saját képeinkből összeállított válogatással megpróbáltunk hiteles képet alkotni az év történéseiről.
  • Az oktatással kapcsolatos tüntetéseknek és a legjobb parlamenti pillanatoknak külön összefoglaló galériákat is szenteltünk.
photo_camera Ukrán menekültek a záhonyi pályaudvaron. A háború keltette menekülthullám a legnagyobb, ami valaha érintette az EU-t.
Fotó: Kaufmann Balázs / 444
photo_camera Kárpátaljai roma menekültek egy átmeneti befogadóhelyen az ukrán határ közelében
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Novák Katalin a köztársasági elnökké választásakor, az előző parlamenti ciklus utolsó ülésnapján
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Orbán Viktor az előző parlamenti ciklus utolsó ülésnapján
Fotó: Bankó Gábor / 444
photo_camera Békemenet március 15-én Győzikével és Fásy Ádámmal az első sorban
Fotó: Halász Júlia / 444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt