Conor McGregor bejelentette, hogy januárban visszatér a ketrecbe

Mióta tavaly októberben kikapott Khabib Nurmagomedovtól, az egyre kínosabb ír MMA-sról leginkább csak az egyre kínosabb botrányai miatt lehetett hallani, egyszer még azt is belengette, hogy visszavonul. Conor McGregor most azonban egy moszkvai sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentette: 

január 18-án Las Vegasban visszatér a UFC-be.Ugyanakkor arról nem beszélt, hogy ki lesz az ellenfele, az ezt firtató kérdésekre csak annyit mondott: „Kérdezzétek a UFC-t, én leszarom”.

Fotó: Michael Reaves

Korábban Frankie Edgar neve merült fel, de végül nem sikerült összehozni a meccset decemberre. Mindenesetre annak van a legkisebb valószínűsége, hogy ennyi kihagyás után egyből Nurmagomedov ellen léphessen ketrecbe a világbajnoki övért.

McGregor arról is beszélt, hogy kihívná Nate Diaz és Jorge Masvidal most novemberi meccsének győztesét, és utána fordulna rá a világbajnoki öv visszaszerzésére. (IrishMirror/SportBible)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó