Mi történt Varga Judit arcával?

POLITIKA
2021 december 17., 15:26

A miniszterek sorából Varga Judit igazságügyi miniszter azzal tűnik ki, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter mellett ő a leghangosabb, ha a „magyar érdekeket” kell védeni.

Persze Szijjártóhoz hasonlóan Varga is inkább influenszerféle: már az államtitkári kinevezése után egy dekázós videóval jelentkezett, miután pedig miniszter lett, azt mondta, fogalma sincs, miért alakult ez így, ő csak szereti a hazáját, és mindennap elmondta a belga és francia barátainak, hogy a nyugati újságok hazudnak.

Csakhogy a jelek szerint még ez sem mindig megy, mert amikor valami kellemetlen dologról lenne szó, hirtelen nyoma sincs a hatalmas arcnak, sőt, ilyenkor jön a kussolás meg a bujkálás.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.