Év végi lista a legjobb év végi listákról

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2021 december 31., 9:19

Jó reggelt, itt az év utolsó, rendhagyó napindítója! Aki még mindig nincs feliratkozva hírlevelünkre, annak jövőre is ajánljuk magunkat.

Ilyenkor már mindenkinek elege van a listákból, hiszen az élelmesebbek már novemberben elkezdik az év legjobbjait gyűjtő válogatásokat, és a szilveszter utáni napokig nincs megállás, minden kattintás után ömlenek ránk a rangsorok. Hogy miért kell ezt elviselni minden évben, és miért nem lehet megszabadulni tőlük sehogy és sehol? Valószínűleg azért, mert hiába idegesítő ez a forma, hiába dühöng a fél világ, hogy miért az került fel és miért nem ez, ez a listázgatás mégis annyira izgalmas, annyira vonzza a figyelmet, hogy előbb-utóbb mindenki elkészíti a sajátját.

Nekem is vannak kedvenceim, amiket minden év végén megnézek: ilyen a legjobb angol nyelvű cikkek egyik és másik listája, vagy a legjobb podcasteké. A listák igazi rajongóinak ajánlom a best of listákat listázók listáját, az alábbiakban pedig a saját termésünket lajstromozom - de éjfélig lesz még új elem is a listák listáján.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt